Huwelijk

Handvasten, huwelijk, trouwceremonie of verbindingsritueel

Trouwen op je eigen manier

Trouwen op je eigen manier, met een ceremonie die écht ergens over gaat?

Wil jij een persoonlijke ceremonie bij misschien wel het mooiste moment in je leven?

Wat je wensen ook zijn, alles is mogelijk om tot een op maat gemaakte ceremonie te komen die écht bij jullie past.

Waarmee kan ik je helpen?

Gratis E-book
Inspiratie voor jullie trouwritueel

Wil je ontdekken hoe bijzonder jullie trouwceremonie kan worden?

Vraag nu het gratis e-book 'Inspiratie voor jouw trouwritueel' aan en ik geef je alle ingredienten om de mooiste dag van je leven te vieren!

Ondersteuning bij het ontwerp van je eigen ceremonie

Kies je er voor om de ceremonie zelf uit te voeren, maar wil je wél graag ondersteuning bij het ontwerp vooraf? Ook dat kan!

Ik coach jullie om een mooi ritueel te creeëren, dat écht bij je past. Hoe klein of hoe groot je het ook wilt vieren, met mijn hulp kom je tot een goede voorbereiding. Dat kan met enkele persoonlijke gesprekken, via skype en per mail.

Tarief: € 225,-

Incl 21% btw, excl reiskosten

Handvasten, huwelijk, trouwceremonie of verbindingsritueel 

Complete, op maat gemaakte ceremonie

Met zorgvuldigheid en creativiteit bereid ik samen met jullie een op maat gemaakte viering voor die écht bij jullie past.

Met woorden, symboliek en rituelen die volledig op jullie zijn afgestemd.

Tijdens de viering ben ik jullie voorganger, zodat jullie de ceremonie bewust kunnen ervaren en doorvoelen. Geen zorgen over de mensen, de woorden of de handelingen.

Ik ben er voor jullie, zodat je zelf deelnemer kan zijn van het ritueel.

Wat anderen zeggen


"Iris heeft onze trouwceremonie op een integere en enthousiaste wijze mee vorm gegeven. Ze voorzag ons van ideeën en behield het overzicht. In goed overleg en met oog voor onze wensen bracht ze de ceremonie tot de essentie: onze liefde vieren. Haar kundige begeleiding zorgde ervoor dat we op onze trouwdag optimaal van het moment zelf konden genieten."

 

- Fleur & Björn, juli 2016 -"Afgelopen zaterdag 21 mei zijn wij getrouwd, met een verbindingsceremonie geleid door ‘onze’ Iris. Bij de eerste ontmoeting kwam Iris al over als een fijn, warm mens, ietwat timide, maar zeer betrouwbaar en met een goed luisterend oor. Samen zochten we naar hoe onze trouwceremonie er uit zou moeten komen te zien. We opperden allerlei ideeën, maar vertelden ook veel over onszelf en onze relatie. Bij Iris ging dat ook helemaal vanzelf; alles kan, en mag, bedacht en gezegd worden. Bij elke bijeenkomst groeide ons huwelijksritueel, en gaandeweg ontstond er ook verbinding tussen ons en haar. Iris borduurde gestaag voort op onze ideeën en verhalen en wist die te gieten in een mooi, samenhangend verhaal, vol van symboliek en metaforen.

 

Tijdens de ceremonie zelf bleek ze helemaal niet meer timide. Wijzelf toch ietwat wiebelig van de  spanning, maar daar stond zij, onze rots in de branding. Ze nam de regie, speelde in op wat er gebeurde en hield oog voor ons en de andere betrokkenen.

Ze verzorgde perfect ons verbindingsritueel, zonder daarbij zelf teveel op de voorgrond te staan. Ze had het niet beter kunnen doen en wij zouden nooit anders getrouwd willen zijn dan zo, begeleid door haar.

Heel, heel erg bedankt!"

 

- Suzan & Richard, mei 2016 -"Onze ceremonie op locatie heeft op alle aanwezigen diepe indruk achter gelaten. Iris heeft onze wensen voor Keltische rituelen, zoals handfasting en het gebruik van een altaar en de elementen, dusdanig verweven dat het ook voor niet ingewijden goed toegankelijk was.  

Iris gaf alle ruimte voor persoonlijke inbreng en vertaalde dit naar diep verbindende rituelen. Zij nam de tijd om zich in ons en onze relatie te verdiepen. Er was een goede terugkoppeling tijdens het traject, een prima draaiboek en back-up voor eventualiteiten.  Met een ceremonie op locatie was het improviseren maar Iris behield goed de regie. 

Zij heeft als ritueelbegeleider voor ons absoluut toegevoegde waarde gehad ten opzichte van de traditionele huwelijksambtenaar. Zij tilde onze ceremonie door de diepgang van haar woorden en de rituelen boven een standaard huwelijksceremonie uit. Daarnaast bood het ons de mogelijkheid om de ceremonie  geheel op maat samen te creëren, wat het speelser en vrijer maakte, zonder aan ceremoniële waardigheid in te boeten. 

Maar bovenal is Iris een liefdevolle persoonlijkheid en was het bijzonder om door haar  verbonden te  worden."

- Arianne & Jan, juli 2016 -


Wil jij ook zo'n unieke en op maat gemaakte trouwceremonie ?

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik met jullie de mogelijkheden.

Klik op onderstaande hart om een afspraak te maken:

Kennismakingsgesprek trouwceremonie